top of page

Tatuoinnin hinta

Tatuoinnin hinta koostuu useista asioista. Siihen vaikuttavat tietysti tatuoinnin koko, mutta myös käytetyt musteet ja välineet, onko kuva värikäs vai mustavalkoinen, kuinka paljon kuvassa on yksityiskohtia ja kuinka kauan aikaa sen tekemiseen kuluu. Tatuoinnin hintaan vaikuttaa iholle tekemiseen kuluvan ajan lisäksi, aika jonka käytän tatuoinnin suunnittelu-/piirtämistyöhön. Tarkkaa hinnastoa en näin ollen voi antaa, mutta ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on idea tatuoinnista, niin annan sinulle mielelläni hinta-arvion.

Suunnittelu

Suunnittelen kuvan mielelläni toiveidesi mukaan, mutta sinun on ITSE KEKSITTÄVÄ AIHE sekä pääelementit, joista tatuointi koostuu. Suunnittelua varten sinun tulisi siis kertoa minulle aihe, tulevan kuvan sijainti keholla sekä sen koko (edes suunnilleen). Olisi myös hyvä, että etsisit esimerkiksi kuvahaulla joitain esimerkkejä sellaisista aiheeseesi liittyvistä tatuoinneista, joista pidät.

 

Huomioithan, että tatuoinnin toteuttamisen lisäksi, myös suunnitelman piirtäminen on työtä.

 

Mitä tarkemmin osaat kertoa toiveistasi, sitä paremmin tatuointi vastaa toiveitasi ja sitä edullisemmaksi se sinulle tulee.

Jos siis et tiedä, mistä aiheesta haluaisit tatuoinnin olevan, mieti rauhassa :). Voit myös seurata raventattooandart instagramia, jossa välillä julkaisen vapaana olevia suunnittelemiani desingneja.

Se on lokakuu ja mun suosikki juhla Hall

Muut hinnat

Akryylimaalausten hinnat lähtevät 180 eurosta ja akvarellimaalaukset 20 eurosta. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä työstä tai olet kiinnostunut tilaamaan custom-työn tai maalauksen suoraan seinäpintaan, kysy minulta lisätietoja.

Korujen hinta on 1kpl 18 euroa ja 2 kpl 30 euroa plus postimaksu.

bottom of page