top of page

tatuoinnit

Raven Tattoo & Art on oululainen yhden naisen yritys. Studioni on pieni, kotoisa ja asiakasystävällinen. Se sijaitsee Oulun keskustassa. Studio on avoinna sopimuksen mukaan. Jos olet kiinnostunut yksilöllisesti suunnitellusta tatuoinnista tai sinulla on mielessäsi valmis kuva, ota minuun yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista ja varataan aika. Minulla on terveysviranomaisten vahvistama lupa tatuointityöhön. 

Katso myös Hinnat ja Suunnittelu

I had so much fun today doing this #plag
Yleiskuva huoneesta (1).jpg
17907811771581747.jpg
#snaketattoo I made today.jpg

muutama sana abandoned amusement park -sarjasta

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut hylätyistä paikoista. Huvipuistot ovat paikkoja, jotka on suunniteltu täyteen naurua ja ihmisiä. Mutta mitä tapahtuu, kun huvipuisto ei olekaan enää toiminassa ja siitä tulee hylätty? Luonto ottaa vallan ihmisten tekemistä rakennelmista ja aaveet kulkevat vapaina autiossa puistossa. Maailmassa on yli tusina hylättyä ja niille sijoilleen jätettyä huvipuistoa ja jokaisen takana on (kummitus) tarina. Olen yrittänyt löytää tuon tarinan ja tuoda sen maalauksiini. Maalauksieni kautta en ainoastaan halua näyttää tarinaa sinulle, haluan että tunnet sen myös.

Maalauksiani Abandoned Amusement park -sarjasta oli esillä Oulussa ravintola Ostroferiassa 11/2017-06/2018. Tällä hetkellä etsin uusia yhteistyökumppaneita töitteni näytteille asettamiselle ja myynnille. Ota yhteyttä, mikäli sinä tai yrityksesi on kiinnostunut maalauksistani tai esimerkiksi suoraan seinään toteutettavasta seinämaaluksesta. 

Art and food coming together, my paintin

Tunnelmaa Ostroferia -ravintolasta, jossa Abandoned Amusement park -teoksiani oli esillä 2017-2018.

Tällä hetkellä olen kiinnostunut maalaamaan myös suuria töitä suoraa seinäpintaan. Aikaisemmin olen toteuttanut n. 6 metriä korkean ja 12 metriä leveän muraalin Oulun Energian lämpövoimalan ulkoseinälle vuonna 2003. Aikaa on ehtinyt vierähtää, joten mielelläni otan vastaan myös seinämaalaustöitä :)

muraali | seinämaalaus |

Muraali "Pilvikäytävä" Oulun Energian seinässä vuodelta 2003. n. 6x12m

jotain minusta

Synnyin vuonna 1985 Oulussa. 2006-2011 opiskelin Oulun yliopistossa kasvatuspsykologiaa. Sitä ennen valmistuin kuvataidelukiosta. Tein nuorisotyötä neljä vuotta, mutta minulla ei ollut koskaan riittävästi aikaa tehdä taiteellisia töitä. 2015 päätin alkaa opiskella lisää kuvataidetta ja aloitin kuvataiteen opinnot Lapin avoimessa yliopistossa. Samalla aloin myös opetella tatuoimista, sillä olen aina rakastanut kuvia ihmisiholla. Huhtikuussa 2018 perustin viimein haaveilemani oman yrityksen Raven Tattoo & Art.

Olen unelmoinut ja maalannut koko elämäni ajan. Ideat teoksiini tulevat pääsääntöisesti oudoista unistani. Olen kiinnostunut tatuointitaiteesta, kuvataiteesta, unimaailmasta, psykologiasta, filosofiasta ja kaikista oudoista ja paranormaalesita ilmiöistä. Rakastan satuja ja kauhutarinoita ja haluankin kertoa niitä kuvataiteeni kautta.

 

#fridayselfie #selfie #selfieday
bottom of page